usi locuinte cu un design placut

Usi pentru locuinte

Ceea ce vă este drag şi preţios, merită să fie cât de bine protejat. O spargere are loc repede, şi multe lucruri de neînlocuit vor fi pierdute pentru totdeauna. Noi va ajutam sa luam cea mai buna decizie in ceea ce priveste protectia caminului dumneavoastra. Avem o gama larga de usi pentru intrarea in locuinta dumneavoastra. Atunci cand achizitionati usa pentru locuinte faceti o alegere pe termen lung si reprezinta imaginea caminului dumneavoastra.

Aceste usi pentru locuinte se impart in mai multe categorii:

usi locuinte diferite modele cu un design placut asortanduse perfect cu locuinta dumneavoastra

 • usi din lemn
 • usi metalice
 • usi din PVC
 • Usile din lemn sunt cel mai des intalnite

  usi din lemn maro cu un design placut diferite modele si marimiAceste usi sunt cel mai des intalnite deoarece nuantele si elementele decorative sunt foarte diversificate. Tablia usii poate fi atat din lemn masiv cat si partial din sticla. Lemnul poate fi tratat inpotriva daunatorilor cu grund, lac sau vopsea, ceea ce face ca usile locuintei sa aibe o durabilitate foarte indelungata.

  Usile metalice se intalnesc cel mai des pentru intrarea in locuinta

  usi metalice maro pentru intarea in locuinte texturaUsile metalice se intalnesc cel mai des la intrarea in caminul dumneavoastra si sunt fabricate din otel, iar ca design pot fi acoperite cu vopsea decorativa, folii autocolante sau panouri din lemn. Ele se pot fabrica cu unul sau doua canaturi fiind izolate termic si fonic prin injectarea cu spuma poliuretanica in caseta blatului de usa. Sunt variante multiple cu sisteme antiefractie iar tabla poate fi galvanizarta crescand rezistenta la coroziune.

  Putem oferi o gana larga de usi din PVC

  usi din PVC albe cu profil cu un design placutPutem oferi o gama larga de usi din PVC de la clasic pana la conteporan adaugand un stil si valoare casei tale. Usa trebuie sa fie eleganta facand o impresie de durata, dar de asemenea destul de robust oferind un sentiment de securitate. Iata cateva motive de ce ar trebui sa alegeti o usa din PVC: izolare termica si fonica, intretinere redusa, culoare de lunga durata, nivel ridicat de securitate instalare rapida si disponibila intr-o gama larga de culori si finisaje.

  Te sunam noi  Cere Oferta