usi de garaj culisante

Usi de garaj

   Usi de garaj rezidentiale au devenit o necesitate aproape pentru orice locuinta. Noi distribuim o gama larga de usi de garaj rezidentiale oferind locuintei dumneavoastra un design foarte placut. Usile noastre de garaj pot fi confectionate dupa marimile si placul dumneavoastra si puteti opta pentru orice tip de accesorii sporind confortul dumneavoastra.
   Usi de garaj sunt, în general, cele mai mari usi dintr-o casă. Instalarea și întreținerea corespunzătoare a usi de garaj sunt extrem de importante pentru ca usa de garaj să funcționeze fără probleme și în condiții de siguranță.

Usile de garaj pot fi:

 • usi de garaj diferite sortimenteUsi de garaj sectionale
 • Usi de garaj basculante
 • Usi de garaj rulou
 • Usi de garaj sectionale

  usi de garaj sectionala alba diferite modeleAlegand usile de garaj sectionale castigul de spatiu este maxim deoarece ele se monteaza in spatele golului si se deschid prin culisare de-a lungul tavanului, lasand libera intrarea in garajul dumneavoastra. Usile de garaj sectionale sunt prevazute cu garnituri de etansare ce asigura o izolatie perfecta, impiedicand patrunderea apei sau prafului. Lateralele usii sunt inchise cu capace de otel galvanizat si cresc rezistenta panourilor, otelul este de inalta calitate si ofera rezistenta impotriva coroziuni,izolatia panoului fiind data de spuma poliuretanica. Usile de garaj sunt disponibile intr-o gama larga de modele si culori.

  Usi de garaj basculante

  usi de garaj basculante albeUsile de garaj basculante sunt cele mai rezistente si cele mai durabile. Acestea sunt potrivite pentru orice categorie de masini si pentru orice arhitectura, oferinduva o gama diversificata de modele si culori. Usa de garaj basculanta este potrivita pentru orice tip de garaj cu conditia ca pe tavan sa nu existe elemente constructive cum ar fi tevi, grinzi, instalatii electrice care ar putea inpiedica bascularea usii. Pentru izolarea termica si fonica se pot monta placi de poliuretan. Usile de garaj basculante pot fi actionate manual sau automat cu ajutorul unui motor si un panou de comanda cu buton sau telecomanda.

  Usi de garaj rulou

  usi garaje rulou diferite sortimenteUsile de garaj rulou sunt confectionate din lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanicade diferite dimensiuni si culori. Acestea pot fi actionate electric prin buton sau telecomanda, manual, iar ele se pot monta la exterior sau la interior. Usa de garaj este formata dintr-un covor de lamele ce se strang in caseta pe axul incastrat, lucru ce permite ca tot tavanul sa fie liber. Datorita constructiei usa rulou este o problema, permitand ca masina sa fie parcata aproape de usa de garaj. Acestea mai pot fi echipate si cu fotocelule pentru o protectie sporita.

  Te sunam noi  Cere Oferta