rulouri rezidentiale albe

Rulouri, rolete, jaluzele, plase

Rulouri

rulouri exterioare rezidentialeRulourile sunt indragite in mod deosebit in randurile constructorilor individuali de case, datorita numeroaselor caracteristici pozitive cum ar fi protectia impotriva vederii in interior, a zgomotului, termoizolanta, impotriva vantului, a intemperiilor si antiefractie, precum si datorita designului modern. Rulourile pentru ferestre sunt foarte eficiente deoarece puteti controla temperatura incaperii. Folosirea rulourilor reduce consumul de energie termica cu 10% pe timp de iarna iar pe timpul verii aparatul de aer conditionat devenind aproape inutil. Totodata acestea izoleaza fonic, protejeaza de privirile indiscrete ale persoanelor care trec prin fata ferestrei dumneavoastra. Aceste rulouri pot fi actionate electric si pot fi programate sa se inchida si sa se deschida la un anumit interval de timp dand impresia ca este cineva in locuinta, astfel casa dumneavoastra fiind protejata de vizitatori nepoftiti.

Rolete

rolete maro design placutRoletele sunt o varianta multifunctionala a rulourilor interioare textile. acestea sunt disponibile in varianta simpla, varianta cu caseta si ghidaje laterale cat si o alta varianta la care se poate adapta actionarea electrica. Roletele se pot actiona clasic cu snur sausau mai pot fi actionate de lant cu bile. Ele asigura temperatura optima din locuinta. Materialele din care sunt confectionate pot fi transparente, semitransparente, opace sau black-out.

Jaluzele verticale si orizontale

jaluzele albe rezidentialeJaluzelele pot schimba ambianta si designul locuintei dumneavoastra, oferinduva o gama larga de materiale textile si culori. Materialele textile de tip black-out au un mare avantaj deoarece puteti controla patrunderea luminii in camera, puteti dirija lumina in diverse moduri in functie de orientarea lamelelor. Jaluzelele pot fi orizontale sau verticale, plisse, rulouri, draperii romane. Indiferent de tipul jaluzelelor ele pot acoperi o gama larga de modele si forme ale ferestrei.

Plase

plase rulou maro cu design placut Acum puteti avea un somn linistit si puteti cina impreuna cu familia fara a mai fi deranjati de insecte, iar aceasta se datoreaza plaselor impotriva insectelor ce va protejeaza incapereachiar atunci cand doriti sa deschideti fereastra pentru aerisire. Plasele va pot asigura protectie totala impotriva insectelor, zi si noapte, materialul tip plasa nu limiteaza privelistea acesta fiind rezistent si usor de intretinut, permite deschiderea ferestrei in ce pozitie doriti dumneavoastra.plasele pot fi cu balamale pe partea laterala sau de tip rulou

Te sunam noiCere Oferta