garduri porti diferite modele

Porti, Garduri

Alegand porti, garduri pentru locuinta trebuie sa tineti cont de arhitectura casei dumneavoastra oferind personalitate proprietatii dumneavoastra. Va putem oferi imprejmuiri rezidentiale si comerciale, garduri, porti, iar toate acestea includ panouri, stalpi si accesorii aferente. Portile pot fi echipate cu o broasca clasica sau electronica, montand chiar si un sistem de acces cu cartela sau interfon. Gardurile, pentru locuinta dumneavoastra pot fi din PVC sau metalice. Toate acestea sunt proiectate intr-o mare varietate de modele si marimi.

Porti, garduri metalice. Acestea mai pot fi si din fier forjat

porti, garduri metaliceAceste porti, garduri pot fi realizate din diferite materiale cum ar fi: teava lisa, amprentata sau fier brut rasucit, canelat sau ampretat de orice fel de dimensiune. La cererea clientului se poate monta si policarbonat pe poarta sau pe gard dupa placul dumneavoastra imbinand arhitectura casei cu designul portii si gardului imprejmuitor.

Porti, garduri din PVC

porti, garduri din PVC albe

Aceste porti, garduri imita perfect gardurile si portile traditionale din lemn si sunt de diferite modele cum ar fi compacte, semicompacte, pentru ferme sau ornamentale. Gardurile compacte sunt recomandate pentru a imprejmui curtile si gradinile acolo unde se doreste discretia si siguranta unui gard complet inchis, functional dar cu o estetica in interior. Aceste garduri si porti din PVC sunt foarte rezistente pentru ca spre deosebire de celelalte garduri si porti ele nu putrezesc, nu ruginesc si nu fac igrasie.

Optional putem veni spre satisfacerea nevoilor dumneavoastra cu sisteme de automatizare pentru poarta de acces ale autoturismului facand mult mai usor accesul in locuinta

Te sunam noiCere Oferta