iluminat public

Iluminat public

Iluminat public inseamna iluminatul publicitar, stradal, rezidential iar scopul acestui sistem este de a asigura un flux luminos paralel cu drumul.
Fiecare corp de iluminat se integreaza intr-un mod elegant si atractiv in spatiul urban, acesta
fiind adaptat pentru o iluminare performanta a panourilor publicitare, a stazilor, a parcurilor si a multor alte locuri.
Iluminatul public reduce riscul de accidente rutiere pentru pietoni, bicicliști și utilizatorii de vehicule pe timpul noptii. De asemenea, crește siguranța mediului și a proprietății noastre, prin reducerea criminalității, teama de jaf și vandalism pe timp de noapte.
Cu toate acestea furnizarea de iluminat public în ceea ce privește consumul de energie electrică este mare.

Tipuri de iluminat public:

  • Iluminat pentru parcuri
  • iluminat pentru parcuriIluminatul parcurilor este conceput pentru siguranta pietonilor care ies plimbare in aceste spatii publice. Anumite zone din parcuri nu sunt iluminate de obicei ceea ce face ca pietoni sa nu distinga obstacolele sau alte pericole de pe drum, de aceea iluminatul atat pe orizontala cat si pe verticala al parcurilor este foarte important. Sistemul de iluminat pentru parcuri a fost conceput pentru a oferi un iluminat mare zona de parcuri, locuri de joacă. Acest sistem asigură o performanță superioară, fiabilitate și valoare. Aceste sisteme au fost instalate peste tot si sunt de obicei configurate pentru a opera pe tot parcursul anului in fiecare noapte

  • Iluminat stradal
  • iluminat stradalIluminatul stradal trebuie sa aibe o sursa de lumina alba pentru o ambianta mai luminoasa si o redare mai buna a culorilor. Sistemul de iluminat stradal trebuie sa aibe un design placut deoarece acesta contribuie la designul mediului urban. In mediul urban se utilizeaza frecvent instalatiile de iluminat amplasate pe ambele sensuri pentru a optine un balans de lumina pe ambele parti ale strazii. Avantajele majore ale iluminat stradal include: prevenirea accidentelor și creșterea siguranței. Studiile au arătat că pe timp de noapte exista un număr mare de accidente și decese, în special cele care implică pietoni, decesele pietonale sunt mai probabil, în timpul nopti decât în timpul zilei.

  • Iluminat arhitectural
  • iluminat arhitecturalIluminatul arhitectural este special conceput pentru impresionarea vizuala a privitorului si este o mare provocare pentru orice specialist din domeniu. Acest sistem de iluminat este o modalitate prin care cladirile prind viata pe timpul noptii. Aceste sisteme de iluminat electric ar trebui să ia în considerare, de asemenea, impactul, și în mod ideal, să fie integrate cu sisteme de iluminat natural. Designul iluminatului arhitectural necesită luarea în considerare a cantității de lumină funcțională furnizate, energia consumată, precum și de impactul estetic furnizate de sistemul de iluminare. Unele clădiri, cum ar fi monumente sau baze sportive, sunt în primul rând în cauză cu furnizarea de cantitatea corespunzătoare de lumină pentru sarcina asociata

    Te sunam noi    Cere Oferta