blocare loc de parcare

Blocare loc de parcare

Blocatoare loc de parcare blocheaza locurile de parcare din spatiile publice sau private. Dispozitivele sunt concepute cu sistem mecanic, sistem automat, cu lant sau mobile. Blocatoarele pentru locurile de parcare sunt proiectate pentru a impiedica ocuparea neautorizata a locului de parcare si se pot folosi atat pentru blocare loc de parcare individuala cat si pentru rezervarea locului de parcare din centru orasului.

Blocatoare loc de parcare manuale

blocatoare manuale
Acest sistem este robust, rezistent la socuri,lovituri si se instaleaza foarte simplu. Blocator loc de parcare manual se imparte in doua variante: cu butuc sau cu lacat fiind cea mai usoara solutie de protejare a locului de parcare.

Blocatoare loc parcare automate

blocatoare automate
Ideal pentru uz rezidential si comercial, acest sistem de blocare loc de parcare automat este utilizat in parcarile publice sau private oferind proprietarilor confort, fiabilitate și durabilitate.
Produsul este fabricat dintr-un design de fier care îi permite să reziste la toate condițiile meteorologice. Acesta este actionat cu ajutorul unei telecomenzi radio. Siatemul este impartit in mai multe variante cum ar fi:

 • blocator loc de parcare cu cabluri
 • blocator loc de parcare cu acumulator
 • blocator loc de parcare cu panou solar
 • blocator loc de parcare 1-8 locuri de parcare
 • Blocatoare loc parcare cu lant

  blocator cu lant
  Acest sistem este o metoda sigura de a restrictiona acesul in zonele publice sau private de catre autoturisme si persoane fiind destinate traficului intens. Blocatoarele cu lant sunt fie cu deschidere de 10 metri fie cu deschidere de pana la 20 de metri

  Blocatoare loc parcare mobile

  blocator mobil
  Blocatoarele loc de parcare mobile sunt dispozitive special concepute pentru a marca zonele restrictionate. Acestea pot fi amplasate langa autoturism dupa parcarea acestuia. Blocatorul mobil este compus dintr-o talpa metalica,un suport de fixare din termoplastic si un stalp din polietilena.

  Te sunam noi  Cere Oferta