amenajare urbana

Amenajare urbana

   Amenajare urbana reprezinta toate acele produse dedicate spatiilor publice, comerciale si administrative pentru a conferii o imagine armonioasa si moderna, produsele noastre fiind proiectate pentru cele mai diverse aplicatii.
   Produsele noastre imbina designul si functionalitatea cu standarde de inalta calitate, pentru o imagine armonioasa si se adapteaza tuturor cerintelor din spatiile si zonele urbane. Amenajarile urbane reprezinta tipul cel mai complex de mediu construit de om, in care activitatea industriala si culturala domina elementele naturale.

Tipuri de amenajari urbane:

amenajari urbane

 • amenajare spatii de joaca pentru copii
 • stalpi ornamentali pentru protectie si delimitare
 • stalpi pietonali pentru indicatoare stradale
 • pavele din cauciuc
 • baze sportive tartan
 • pavaje si borduri
 • banci
 • cosuri si containere de gunoi
 • aparate fitnes de exterior
 • fantani arteziene si cismele
 • suporti biciclete
 • garduri de protectie
 • Mobilier urban

  O componenta importanta a calitatii de viata a locuitorilor oricarui oras este mediul ambient curat si ingrijit. Sistemul de salubrizare cuprinde constructii, instalatii si echipamente specifice destinate prestarii de servicii de salubritate.
  Ansamblul de elemente decorative amplasate in spatiile publice care confera o personalitate aparte a unei zone este mobilierul urban

  Cosuri de gunoi interioare

  cosuri de gunoi pentru interior
  Cosurile de gunoi interioare sunt concepute pentru utilizarea in interiorul cladirilor acestea fiind dotate cu sistem de stingere a incendiului, avand posibilitatea de a alege dintr-o gama de culori. Acestea se pot achizitiona in varianta clasica sau o varianta mai eleganta dintr-o gama larga de modele.

  Cosuri de gunoi exterioare

  Cosuri de gunoi exterioare
  Aceste cosuri de gunoi exterioare sunt intalnite in spatiile urbane si au un design clasic cu o rezistenta la foc, vandalism si la intemperii.

  Banci pentru interior-exterior

  Banci pentru interior-exterior
  Bancile pentru interior-exterior sunt realizate din structura de metal sau beton ,cu sezut din material lemnos tratat,baituit si lacuit. Le puteti alege dintr-o gama larga de modele si culori.

  Carucioare pentru curatenie urbana

  Carucioare pentru curatenie urbana
  Acestea sunt concepute pentru curatenia urbana, fiind dotate cu sistem inteligant de fixare pentru saci menajeri, scule. Pe langa aspectul sau caruciorul este flexibil fiind usor de manevrat. Acesta este compus dintr-un cadru metalic si este realizat dintr-un material foarte robust si rezistent la deteriorari mecanice.

  Piloni

  Piloni
  Pilonii sunt special conceputi pentru delimitarea parcarilor, stradale, pietonale cat si spatiilor verzi. Acestia sunt disponibili intr-o varietate de culori, modele si materiale. Pentru o mai buna vizibilitate acestia sunt dotati cu o banda reflectorizanta

  Accesorii spatii pentru fumatori

  Accesorii spatii pentru fumatori
  Spatiile pentru fumatori pot fi dotate cu scrumiere si cosuri pentru scrumare. Acestea pot fi montate pe perete, pe suprafata pamantului sau chiar pe geam. Sunt dotate cu grile pentru scrumat din otel inoxidabil, cu deschidere centrala fabricata din materiale dure si rezistente.

  Te sunam noi  Cere Oferta