usi industriale

Usi industriale

Designul usilor industriale este cel mai potrivit pentru clientii care au nevoie de usi industriale robuste, bine izolate si care permit economisirea spatiului in zonele de acces ale incintelor industriale. Furnizeazăm o gamă de larga de produse ce ofera securitatea și siguranța pentru mediile comerciale și industriale.

Usi industrialeusi industriale cu un design placut

Usile industriale sectionale sunt solutii ideale pentru inchiderea spatiilor industriale,in acelasi timp ofera un inalt nivel de securitate prin sistemul de prindere cu cadrul din otel. Usile industriale sectionale sunt confectionate din panouri tip sandwich, grosime 40 mm izolate termic cu spuma poliuretanica de inalta densitate. Suprafetele panourilor sunt finisate asigurand un grad ridicat de rezistenta la lovituri si protejate cu vopsea poliesterica in diferite culori si modele.

  • Usi rapideusi industriale rapide albastre cu folie transparenta

Usile industriale rapide protejează mediul in care lucrati de curenti, umiditate, praf si murdarie. Datorita vitezei mari de actionare, usile industriale rapide imbunatatesc conditiile de munca angajatilor dumneavoastră si permit economisirea energiei elctrica. Usile industriale rapide cuprind uşi cu geamuri transparente, care se deschid pe verticală şi pe orizontală, cu cortină flexibilă, in combinatie cu uşi rulou precum şi uşi spirală rapide, puternice şi uşor de operat, cu profiluri din aluminiu cu suprafaţă netedă.

  • Usi rulou si grilaje rulouusi industriale cu rulou rosii

Usile industriale rulou și grilajele-rulou din aluminiu şi oţel sunt deosebite prin structura lor genial de simplă care constă din numai câteva componente de mare rezistenta. Acestea sunt închiderile care rezistă întotdeauna în cazul operării de zi cu zi. Usile industriale rulou şi grilajele-rulou nu ocupă foarte putin spaţiu la deschidere. Usile industriale rulou pot fi prevazute cu maner pentru actionare manuala sau pot fi echipate cu motor de actionare montat pe axul central al ruloului.

  • Porti culisante de curteusi industriale porti culisante

Fiind actionate printr-un sistem de acţionare prin telecomandă poarta dumneavoastră de intrare în curte va deveni foarte confostabila si usor de utilizat. Portile realizate de firma noastra sunt foarte rezistente si sigure.Chiar daca este cea mai mare poarta a casei dumneavoastra ea este foarte usor de manuit. Poate fi inchisa si deschisa cu forta mica si incet, profitand de aceasta calitate indiferent de marime, totodata ea putand fi automatizata cu un motor puternic si cu o telecomanda pentru o usoara accesibilitate in curtea locuintei dumneavoastra.

  • Usi batante din PVCusi din PVC

Usile speciale flexibile cu una sau doua aripi sunt concepute pentru coridoare prin care se muta frecvent obiecte si pentru un acces foarte usor, Ideale pentru industria alimentara dar si pentru alte industrii, sunt concepute pentru a micsora schimbul de aer intre incaperi. Daca usa este instalata in spatele usii glisante din congelator sau frigider schimba total fluctuatiile de temperatura din acea incapere. Usile batante ofera solutii valoroase  pentru ca nu permite aerului sa circule intre incaperi si economisiti foarte multa energie.

Furnizam pentru toate tipurile de cladiri  în funcţie de riscul la incendii,diferite uşi culisante de proctetie impotriva incendiilor, cu o bună funcţionare şi care preîntâmpină riscurile în variante cu o foaie sau două. Usile industriale culisante de protecţie împotriva incendiilor, pentru căi sigure de evacuare de urgenţă şi de salvare, sunt testate conform normelor europene. Usile industriale culisante sunt recomandate pentru toate zonele frecventate de foarte multe persoane, unde acestea trebuie să fie protejate în cazul unui incendiu împotriva răspândirii de gaze nocive.

Te sunam noiCere Oferta