usi automate

Usi automate

Usi automate asigura confort total utilizatorului, mare economie a energiei termice si un acces foarte usor tuturor persoanelor chiar si celor cu dezabilitati. Aveti posibilitatea de a alege usi automate dintr-o gama larga de modele si culori dupa placul dumneavoastra.

 Usi automate sunt de mai multe feluri:

usi automate

Aceste usi dau un design placut tuturor cladirilor

 • Usi automate batante: au balamalele fixate pe partea laterala a usii

  usi automate
  Usile automate batante au balamalele fixate pe partea laterala a usii, care se prind in perete sau direct in tocul usii. Tocul usii automate batante poate fi din metal sau din lemn. Usile automate batante pot fi din metal, din lemn sau din sticla ceea ce da usi automate batante un design placut. Se pot folosi pentru birouri, sedii de firma, la intrarile in bloc, cat si la intrarea in lifturi.

 • Usi culisante automate: sunt foarte silentioase

  usi culisante cu geamUsile automate culisante sunt silentioase, elegante, ce se integreaza cu mare usurinta in aproape orice mediu arhitectural, chiar si acolo unde nu avem spatiu de ajuns. Ele sunt facute sa functioneze indiferent de climatul exterior. Usile culisante sunt dotate cu: sisteme antipanica cu baterie sau mecanice pentru deschiderea usilor automate in caz de incendiu; profile de aluminiu de diferite grosimi in funcie de destinatia lor; radare cu microunde si infrarosii; sisteme de control acces, dar si cu telecomenzi cu 4 canale.

 • Usi curbe automate: se folosesc in cladiri importante

  usi curbe eleganteUsile automate curbe se folosesc in cladiri importante, banci, intrari in magazine, hoteluri sau restaurante, acolo unde circulatia este foarte intensa. Datorita elementelor electromacnetice, curelei dintate din material sintetic si rolelor de culisare din nylon armat automatizarea face sa fie o usa automata sigura si silentioasa foarte mult timp. Usile automate curbe sunt dotate cu: goluri de trecere de diferite marimi, carcasa din aluminiu, ghidaj reglabil precum viteza de deschidere sau inchidere automata, forta de tractiune ,deschiderea partiala sau detectare obstacole.

 • Usi rotative automate: inbina inovatia tehnica cu esteticul ei

  usi rotative aurii Usile automate rotative au un design placut si inbina foarte bine inovatia tehnica cu esteticul. Acest tip de usi folosesc la banci, hoteluri, centre comerciale, aeroporturi sau cladiri de birouri. Usile automate rotative se pot gasi cu 3 sau 4 canaturi nu cu 1 sau 2 canaturi cum sunt la usile antifoc , fiind echipate standard cu sisteme de evacuare antipanica si cu un ax central pentru miscarea usii.

Te sunam noiCere Oferta