parcare cu plata auto

Parcari cu plata

Oferim un pachet complet de solutii de parcare, cu un control de venituri de la sisteme de parcare in întreaga lume. Aceste sisteme satisfac multe nevoi in diverse baze de clienți, inclusiv aeroporturi, hoteluri, garaje de parcare municipale, spitale și in orice situație în care nevoia de un control de parcare și veniturile să fie contabilizate. Pe strada sistemele de parcare includ locuri de parcare publice sau private, acestea pot fi si parcari pe bordura strazii. Noi oferim cele mai bune produse si reprezinta tehnologiile digitale de plată, fiind un lider inovator în comercializarea de parcari cu plata. Aceasta include stații de parcare la intrare, la ieșire, terminale de casier și a sistemelor de management și de comunicații complet integrate.

Toate sistemele de parcare pot accepta plăți într-o multitudine de moduri cum ar fi:

 • Parcari cu plata folosind cardul de credit
 • Parcari cu plata folosind bancnote sau monezi
 • Parcari cu plata prin sms
 • Parcari cu plata folosind cardul de credit

  parcari cu plata folosind cardul de creditParcarile cu plata folosind cardul de credit sunt destinate accesului in zonele restrictionate pentru posesorii de carduri cum ar fi chiriasi, angajati, VIP-uri. Acestea au diferite marimi si culori.

  Parcari cu plata folosind bancnote sau monezi

  parcari cu plata cu moneziAcesta este un dispozitiv folosit pentru a colecta bani în schimbul dreptului de a parca un vehicul într-un loc special pentru o perioadă limitată de timp. Aceste sisteme de parcare pot fi utilizate de către municipalități ca un instrument pentru aplicarea politicii lor integrate pe strada, de obicei, legate de politicile lor de trafic și de gestionare a mobilității.

  Parcari cu plata prin sms

  parcare cu sms În acest concept utilizatorul are nevoie doar de un mesaj SMS pentru întreaga acțiune de parcare. Un mesaj SMS este utilizat timp de o oră din timpul staționării sau un mesaj SMS poate fi folosit pentru mai multe ore de parcare. Dupa ce ati trimis mesajul veti primi un rsp ca timpul dumneavoastra de parcare a inceput.

  Te sunam noi  Cere Oferta