bariere auto diferite modele

Bariere automate

Bariere automate reprezinta o modalitate moderna si eficienta de control al accesului pentru parcarile spatiilor private, institutiilor sau intreprinderilor. Aceste bariere automate pot fi insotite de urmatoarele accesorii: stalp fix sau mobil pentru sustinerea bratului barierei, lampa de semnalizare, fotocelule, lumini incorporate in bratul barierei, iar acestea pot fi actionate prin cheie sau telecomanda.

Compania noastra distribuie bariere automate fiind impartite in mai multe modele:

Bariera automata NICE Wil

bariera Wil cu design placutBariera automata NICE Wil este conceputa pentru parcarile tip privat, poblic sau industrial. Bariere automate disponibile in variante de 4 si 6 metri, carcasa fiind din otel zincat, galvanizat si vopsit ceea ce inpiedica aparitia coroziuni si se poate monta atat pe partea dreapta cat si pe partea stanga. kitul pentru bariera automata Wil contine cutie cu unitatea de comanda, bara de aluminiu, banda reflectorizanta, banda anti-foc, sistem de deblocare cu cheie, picior mobil.

Bariera automata NICE Signo

bariera signo NICEBariera automata NICE Signo este conceputa pentru controlul accesului in spatii industriale, spatii publice, spitale, hoteluri si parcari. Bariera automata are o centrala unica pentru toate modelele, recunoaste si programeaza automat modelul Signo, sistem revolutionar de gestionare a fortei, vitezei, accelelari si incetinirii programabil pe 6 nivele, semnalizeaza la pornire, utilizare intensa pentru o lunga perioada de timp,compartimente separate pentru componentele electronice si mecanice. Kitul pentru bariera automata Signo contine urmatoarele accesorii cum ar fi corp bariera, electromecanica pentru bare pana la 6 metri, ireversibila 230 Vac, functionarea motorului in 24 Vdc, carcasa din tabla si otel galvanizat si vopsit pentru impiedicarea coroziunii.

Bariera automata NICE X-Bar

bariera-nice-barBariera automata NICE X-Bar este un sistem electromecanic de ridicare a barierei pentru a controla accesul in cladiri de locuinte, firme si comunitati. Bariere automate au urmatoarele facilitati: siguranta si fiabilitatea mai eficienta datorita functiei de identificare a obstacolelor, economie de energie. Kitul pentru bariera automata NICE Bar contine motoreductor 24 Vdc, centrala de comanda, dispozitive semnalizare cu lumina intermitenta integrata, fotocelule, banda de cauciuc, benzi autoadezive, baterii, receptor, telecomenzi, becuri brat, picior sustinere brat, baza de ancorare. Motorul de 24V, putere de 100W si 120Nm cuplu, cu o cutie din otel galvanizat ceea ce inpiedica aparitia coroziuni.

Bariera automata Life

bariera Life cu un design placutBariera automata Life apare de la un nou lider în domeniul de automatizare. Bariera automata este in versiunea cu motor 24Vdc, cu bratulul de până la 5 mt, această familie de dispozitive de acționare electromecanice oferă o posibilitate largă de opțiuni și o inginerie atent la fiecare detaliu, în scopul de a exprima nivelurile cele mai avansate de calitate, functionalitate si estetica disponibile în prezent. Alegerea de bariera automata LIFE înseamnă a face în fiecare zi un pas mai departe fiind intr-o mare siguranta. Aceasta gama de produse, complet inovatoare, oferă o gamă extinsă de soluții de la versiunea de 230V cu mișcare lentă sau rapidă la versiunea 24v. Mai mult decât atât, se garantează toata calitatea de proiectare pe toată durata și calitatea de cele mai bune materiale, toată siguranța și calitatea funcțională a unui sistem electronic evoluat.

Bariera automata Came

bariera-cameBariera automata Came este una dintre cele mai eficiente tipuri de automatizare pentru controlul traficului auto in locuri de parcare, intrări private și apartamente rezervate domenii complexe. Gama de bariere automate Came a venit cu modele de 24V DC din otel galvanizat si vopsit, cu o opțiune de oțel inoxidabil. Orice tip de pasaj poate fi controlat de la zone mici, înguste, cu bariere rapide în pasaje foarte largi cu distante foarte mari O gamă largă de accesorii dedicate sunt de asemenea disponibile, concepute pentru a completa barierele, chiar și cu caracteristici speciale, cum ar fi Came bariera articulata. Inovațiile recente în proiectarea și caracteristicile Came din seria de bariere pot oferi una noua standard si mai sigura. Contururile moi și rotunjite la colțuri creaza o formă aerodinamică, care se compensează în zonele de vant, precum și crearea unui design contemporan, estetic, care se îmbină bine în orice setare.

Bariera automata BFT

bariera BFT rosiiBariera automata electro-mecanica este ideala atât pentru parcări mici, precum și foarte mare și greu de utilizat complexe de parcare. Într-un mod flexibil, putem alege cele mai bune soluții, și o gamă foarte largă de accesorii vă permite să personalizați barierele la nevoile utilizatorilor. Sisteme de bariere automate BFT coopera cu sisteme de control de parcare și acces la nivel mondial. De peste 25 de ani BFT oferă soluții inovatoare și de încredere pentru toate nevoile de bariere automate și construirea BFT satisface nevoile comercianților și utilizatorilor finali, cu o gamă completă de produse, sigure și fiabile.

Bariera automata FAAC

bariera FAAC diferite modeleBariera automata FAAC este o soluție excelentă pentru controlul accesului vehiculelor în zonele private, industriale și comerciale. Din 1965 grupul FAAC a fost unul dintre cei mai importanți producători mondiali de soluții de automatizare accesul vehiculelor și de control. Cunoștințe de 40 de ani pe piață, împreună cu o puternică tradiție, permite FAAC sa ofere produse fiabile și de ultimă oră recunoscute pe scară largă pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale.Mai mult decât atât, o rețea de vânzări la nivel mondial permite FAAC a fie aproape de clienții săi și să ofere produse și servicii pentru satisfacerea lor, întotdeauna și pretutindeni. O gamă largă de bariere automate satisface cele mai largi cerințele în materie de lățime de intrare și frecvența de tranzit, de la accesul la o zonă de parcare apartament la punctul de acces al unei autostrăzi.

Bariera automata BENINCA

bariera BENINCA diferite modeleBariera automata BENINCA are o caracteristica remarcabila, aceasta fiind cutia de control poziționata în partea superioară a barierei ce poate fi programata rapid și ușor. Fotocelule pot fi, de asemenea, incluse în toate modelele datorită unui sistem de slot. BENINCA este cel mai mare furnizor din Irlanda. cu o gamă întreagă de bariere automate, ingineri nostri sunt angajati să vă ofere sprijin de specialitate. Numele BENINCA este sinonim cu calitatea și fiabilitatea, oferinduva o gama diversificata a modelelor electro-mecanice si hidraulice.

Bariera automata Fadini

bariera fadini design placutBariera automata Fadini cu ulei hidraulic este conceput pentru a controla sau de a preveni traficul pe intrarile cu acces limitat, intrări industriale, proprietăți rezidențiale, parcări. Mișcare sa solida, puternica, garantează siguranța maximă și stabilitate în timp. Structura barierei este din inox sau din oțel inoxidabil. Bariara automata este disponibila în diferite modele, cu caracteristici de siguranță, în conformitate cu legislația în vigoare. Bariera automata cu ulei hidraulic echipata cu fascicul din aluminiu este potrivita pentru parcari comerciale unde grele operațiuni de deschidere sau închidere sunt necesare.

Bariera automata Cardin

bariera Cardin cu stopuri Bariera automata Cardin a fost fabricata de compania italiana Cardin Elettronica in anul 1974 si este faimoasa pentru utilizarea celor mai avansate tehnologii, de foarte mare calitate si cele mai buna materiale. Bariera automata este impecabila în mișcarea ei, solid construit și designul ei unic face o plăcere să te uiți la ea chiar si atunci cand este in repaus. Automatizarea este potrivita pentru instalarea în toate mediile robuste ale sale avand un cadru din aluminiu ce oferă protecție maximă pentru aceasta bariera automata. Părțile mecanice de circulație sunt echipate cu un motor de joasă tensiune si sunt montate pe un șasiu robust. Programatorul electronic incorporat este echipat cu toate conexiunile necesare pentru a efectua o instalarea automată și vine complet cu sistemul antistrivire si sistemul de reglare al vitezei de deschidere sau inchidere.

Bariera automata Aprimatic

bariera apramatic diferite modeleBariera automata Aprimatic electro-mecanica pentru vehicule se întinde intre 4m si 6m adecvat pentru utilizare continuă. Bariara automata este echipata cu un angrenaj cinematic care garantează o încetinire mecanic in jos și o unitate de control la bord, cu fotocelule de testare dispozitiv de siguranță și reglementărilor în vigoare. Acestea sunt ideale pentru uzul residential, parcari. Bariera automata are sistem de blocare hidraulic dublu ce inpiedica miscarea inversa, atunci cand bariera este inchisa si, de asemenea permite oprirea barieri in diferite pozitii intermediare. Aveti garantia sigurantei prin sistemul anti-strivire reglabil cu supapa ultra sensibila.

Bariera automata Genius

bariera geniusBariera automata Genius introduce noua familie de bariere de joasa tensiune RAINBOW. Solutia ideala pentru zonele cu trafic intens sau în cazul în care bariera automata operează continuu în anumite momente ale zilei cum ar fi locuri de parcare, intrarea in garaj sau zone industriale, performanțe excelente și de calitate. Rainbow a fost proiectat cu o atenție deosebită securității și versatilitatea de utilizare, la ergonomie ale formelor și design, la puterea de braț și la calitatea materialelor. Prezența unui encoder standard, permite detectarea unui obstacol în timpul mișcării. Bariera automata RAINBOW este foarte diversificata in tehnologia din serviciul de securitate. Casali a fost preluta acum ceva timp de producatori mari de la Genius.

Bariera automata DEA

bariera DEA diferite modeleBariera automata DEA este ideala pentru gestionarea parcari de garaj rezidențiale, acesta poate fi operata fie pe stanga sau pe dreapta, componentele cutiei de viteze pot fi schimbate pentru o utilizare ușoară. Cele trei pârghii cu care sunt echipate protejează motorul împotriva actelor de vandalism. Un limitator încorporat permite reglarea barierei și eliberarea de urgență a motorului si permite ca bariera automata sa se deschida în caz de pană de curent.

Bariera automata SEA

bariera SEA diferite culoriBariera automata SEA asigura un trafic automat pentru a se potrivi nevoilor individuale ale clientului. Barierele noastre încetinesc jos, la sfârșit de călătorie atât la deschidere cat și la închidere, asigurând buna funcționare și în condiții de siguranță. Complet compatibil cu gama SEA de accesorii si majoritatea producatorilor de echipamente audio și video interfon, sistemul poate fi adaptat pentru a satisface nevoile individuale prin incorporarea de acces control, cum ar fi: sisteme de cititor, sisteme de identificare biometrice. Toate aceste bariere automate sunt din aluminiu și sunt disponibile în secțiunea tubulara sau dreptunghiulară. Carcasele pentru bariere automate sunt construite din oțel ceea ce impiedica coroziunea.

Bariera automata Stagnoli

bariera stagnoliBariera automata Stagnoli are corpul din otel si aluminiu pentru o viata mai lunga, celule foto si comutator, semafor, benzi din cauciuc pe bratul barierei si este dotata cu sistemul anti-strivire pentru o siguranta mai buna. Stagnoli are mai mult de 30 de ani de experiență în industria de automatizare, au fost fondată în Italia, Stagnoli are acum o forță de vânzări care sunt activi peste tot în lume și a stabilit o gamă de produse pentru a satisface toate cerințele clienților. Există, de asemenea, o serie de bariere automate pentru a controla accesul și toate accesoriile pentru a personaliza instalațiile lor.

Bariera automata TAU

barierela  TAU au un design foarte placutBariera automata TAU este actionata de un motor cu curent continu de joasă tensiune, bariera automata TAU poate fi livrata cu un brat de aluminiu modular eliptic cu diferite marimi, mai puternic și mai stabil, proiectate pentru a reduce efectele vântului, cu opționalul brat cu LED-uri intermitente atasate. Funcțional și elegant. Tehnologia este întotdeauna fundalul unui design atrăgător. Acesta este motivul pentru care produsele TAU sunt ideale pentru integrarea în diverse contexte, fără riscul de a interfera cu armonia spațiilor proiectate cu grijă și gust impecabil. Cercetare pentru frumusete, aplicat la obiecte, dar nu frumusete de dragul frumuseții lui, ci mai degrabă ca un factor de ergonomie, utilizare practică și armonie cu funcția pentru care această tehnologie a fost dezvoltată pentru aceste bariere automate TAU

Bariera automata Daspi

bariera Daspi diferite modeleBariera automata Daspi este conceputa pentru a reglementa modul de mișcare a vehiculelor, precum și de a automatiza intrarea și de ieșirea. Bariara automata are actionarea braului electromecanic si cutia de viteze este echipata cu arc de echilibrare, brațul mecanic este limitat.Bariera automata este dotata cu buton sau cu telecomanda iar în cazul in care alimentarea cu energie se opreste, deschiderea are loc într-o versiune manuală. Corpul este fabricat din oțel galvanizat, care protejează împotriva coroziunii și influenței mecanice externe.

Bariera automata Telcoma

bariera Telcoma diferite modeleBariera automata Telcoma este folosita pentru a restricționa sau de a reglementa accesul la o zonă, bariera automata este una dintre primele și cele mai importante lucruri pe care ai nevoie.Cu o serie de bariere automate Telcoma electromecanice si hidraulice, veți putea să se bazeze pe un sistem care este cel mai bine pentru afacerea ta.Aceste măsuri automate pot asigura un mijloc mult mai neted, sigur și eficient pentru controlul fluxului de persoane sau vehicule.

Bariera automata Gibidi

bariera Gibidi cu un design placutBariera automata Gibidi este o gama de bariare automate fiind dezvoltata de o organizație de prestigiu italiana. Acestea sunt bine cunoscute pentru a crea unele dintre cele mai robuste bariere automate din lume și kiturile lor pot fi găsite instalate peste tot în lume.Bariere Gibidi electromecanice si hidraulice de diferite marimi ale bratului pentru toate tipurile de utilizări. Bariere automate electromecanice, utilizare intensivă, cu brațe de aluminiu pentru a gestiona cu ușurință si cu o viteză de deschidere rapida și intensiva, disponibila pentru parcări si locuri rezidentiale

Bariera automata Elvox

bariera auto elvox cu design placutBariera automata Elvox este o bariera usoara pentru aplicatii de tip intern si pot avea bratul si pe stanga si pe dreapta, acesta fiind din aluminiu si are diferite dimensiuni. Kit-ul pentru bariera automata include: mecanism principal al barierei, doua sau trei sectiuni de brat, comutator de siguranta interior cu capace, suport, bratul de ancorare, motor electromecanic, receptor cu doua canale, lumina intermitenta, antena, pereche de fotocelule

Bariera automata Proteco

bariera Proteco diferite modeleBariera automata Proteco are un corp din otel cu sistem de iluminare cu led-uri si lumina de avertizare intermitenta. Acest model vine cu brat telescopic, ideal pentru deschideri de diferite marimi. Aceste bariere automate au disponibile versiuni cu deschidere atat pe dreapta cat si pe stanga, avand un sistem de brate pentru tavane joase sunt potrivite atat pentru zone rezidentiale cat si pentru parcari. Cunoștințele și experiența companiei a dus la dezvoltarea unei game complete de motoare fiabile capabile pentru a se potrivi subtilitati într-o mare varietate de bariere automate.

Bariera automata RIB

bariera ribBariera automata RIB este conceputa pentru a reglementa accesul rapid ale vehiculelor in parcari sau zone rezidentiale. In caz de pana de curent bariera automata are un maner practic pentru a muta bariera manual. Dupa atatia ani bariera automata RIB este cea mai renumita datorita fiabilitati sale. Acestea sunt in culori standard dar optional pot fi si de diferite culori si marimi. Aceasta este echipata cu un motor ce poate face fata cu usurinta ridicarii deosebit de intensa si de scadere a bratului.

Bariera automata Ditec

bariara ditecBariera automata Dietec combină ușurința de utilizare, designul minimalist și practic, și oferă o gamă largă de accesorii, precum și mai multe opțiuni de control și monitorizare, de la comenzile cele mai tradiționale de la distanță la sisteme de operate. Centre comerciale, hoteluri si alte locuri publice necesita gestionarea si controlul zonelor,bariere automate sunt utilizate pentru parcarea vehiculelor fiind accesibile doar persoanelor autorizate.

Bariera automata Erreka

bariera Erreka cu brat rosuBariera automata Erreka răspunde pe deplin nevoilor pieței. Produse pentru toate tipurile de bariere. Erreka oferă cele mai înalte solutii de acționare de calitate pentru porti, bariere automate, împreună cu sisteme electronice personalizate pentru orice nevoie și în conformitate cu cerințele europene de siguranță. Kitul pentru bariera automata include brat tubular, transmitator cu buton sau cu telecomanda, receptor, si o pereche de fotocelule, incuietori electrice, lampi intermitente, margini de securitate, detectoare magnetice si semafoare.

Te sunam noiCere Oferta