automatizari porti culisante galbene

Industrial

Ușile noastre sunt concepute pentru a se potrivi cerințelor dumneavoastră specifice și sunt concepute pentru a se potrivi perfect sediul dumneavoastră. Ușile noastre automate interne și externe pot izola medii, deschide rapid, oferă o ieșire de urgență sau chiar pur și simplu deschide parțial, lista de funcții este aparent fără sfârșit.

usi industriale

Usi industriale

Designul usilor industriale este cel mai potrivit pentru clientii care au nevoie de usi industriale robuste, bine izolate si care permit economisirea spatiului in zonele de acces ale incintelor industriale.

usi automate

Usi automate

Aceste usi automate asigura confort total utilizatorului, mare economie a energiei termice si un acces foarte usor tuturor persoanelor chiar si celor cu dezabilitati.

usi specifice

Usi specifice

Usile specifice sinonim cu usi speciale sunt acele usi ce se folosesc in situatii mai speciale, Aceste usi specifice sunt sunt proiectate pentru farmacii, spitale, industria alimentara, industria zootehnica.

usi antifoc

Usi antifoc

Usile antifoc sunt destinate protectiei in caz de incendiu a spatiilor adiacente celor care presupun un risc specific sau a celor care contin documente sau echipamente importante.

usi rapide

Usi rapide

Usile rapide au un design foarte placut sunt cu deschidererapida din PVC sau transparente. Ele eu rapiditate foarte mare ceea ce face ca circulatia sa devina intensa, in mare siguranta.

bariere

Bariere

Barierele auto reprezinta o modalitate moderna si eficienta de control al accesului pentru parcarile spatiilor private, institutiilor sau intreprinderilor.

Bolarzi retractabili

Bolarzi retractabili

Bolarzi retractabili

Turnicheti, porti acces

Turnicheti, porti acces

Turnicheti, porti acces

Parcari cu plata

Parcari cu plata

Oferim un pachet complet de solutii de parcare, cu un control de venituri de la sisteme de parcare in întreaga lume.

sisteme cu plata

Sisteme cu plata

Sisteme cu plata

automatizari pentru ferestre

Automatizari pentru ferestre

Automatizari pentru ferestre

Tehnica de incarcare

Tehnica de incarcare

Tehnica de incarcare

Te sunam noiCere Oferta